ScooterS update :

We zijn nu 2 weken open en we moeten zeggen dat het niet makkelijk is met alle regels maar we proberen het beste er van te maken en kunnen jullie steun nog steeds gebruiken.
Dus kom langs van donderdag t/m zondag vanaf 16.00 uur op ons vergrote terras met fijne overkapping of binnen en check daar de nieuwe zithoek waar ooit de rookruimte was.

We hebben nu naast de dag hap een uitgebreidere plate service en bitter garnituur in samenwerking met de Friesche Club. En later op de avond bitter garnituur van Hola.

Reserveren voor binnen mag via de Messenger maar kan ook aan de deur. Terras geen reservering nodig. Natuurlijk gelden alle regels die behoren bij de voorwaarden waaronder wij open mogen.

Met de maar 30 gasten die we zittend binnen mogen hebben maken we er wel een te gekke ScooterS beleving van met goeie muziek en de sfeer die jullie van ons gewend zijn.

Jammer genoeg nog geen ruimte om al weer bands op het podium te hebben, al hebben we elke zondag een singer/ songwriter op het kleinste podium van Nederland naast de voordeur zodat iedereen die binnen zit het kan zien. Nu zondag Julian Dijkstra tussen 19 en 22 uur.

Groetjes Ton & Ali

O Ja de mannen van Handsome Johnny willen ook nog even iets kwijt :
more