BLUE BOX - WeLCoMe 2020! Daniel Nike, Christøpher, Szecsei, Free

photo report
? Kedves Vendégeink! ? TELT HÁZZAL zártuk és egyben nyitottuk is az évet, köszönjük Nektek a felejthetetlen 2019-es bulikat! ?

? A nagy Szilveszteri eseményünkre extra fényáradattal készültünk, hogy méginkább kimaxoljuk számotokra a látványt és ezt a fontos éjszakát! ? VIP vendégeinknek Welcome drink-kel, Törley pezsgőkoccintással és szendvicsfalatkákkal készültünk, amik osztatlan sikert arattak. ? Már éjfél előtt tele volt a tánctér, igy vártuk az utolsó perceket... majd az új évet Benks rezidensünkkel köszöntöttük! ? A menetrendnek megfelelően hajnal 1 órakor megérkezett Szecsei Apátok, aki a tőle megszokott adrenalin-bombával belecsapott az újévi ünneplésbe. ? Őt követte a zenei professzorunk, egyben "házi sármörünk" DJ FREE, majd pedig a folytatásban a techno világába eveztünk, hiszen a stafétát Daniel Nike és DJ Christøpher vette át. ? A buli reggel FÉL HÉTIG tartott, jól bírtátok erővel, remekül edzett a mi kedvenc közönségünk! ☀️??

? Erős évet zártunk Veletek 2019-ben a BLUE BOX Gyöngyös életében, cseppet sem lazultunk, buliról-bulira hajtottunk, hiszen életünk a szórakoztatás! ? Ezért is, 2020-ra még több újdonsággal, vendég fellépővel és látványos program elemekkel készülünk számotokra! ❤️ Most egy kicsit szusszanunk, a következő eseményünk JÖVŐ HÉT szombaton, tehát 2020. január 11-én lesz, ahol az évindító bulin a szuperszexi Nia Even és DJ FREE házigazdánk kedvenc zenéire tombolhatunk majd. ? Jaaaaaa és igen: a szilveszteri belépődet ne feledd otthon, hiszen azt felmutatva, a jan. 11-i party-n DÍJTALANUL bulizhatsz majd! ?

? BÚÉK! ?
view on Facebook
more