BLUE BOX - Sláger Karácsony SZeRDáN | DJ Dominique & Petró

photo report
? Kedves Közönségünk! ? Reméljük mindenkinek jól teltek az ünnepek. ? Köszönjük, hogy ebben az időszakban is az elsőszámú szórakozóhelynek választottátok a BLUE BOX Gyöngyös-t! ?

? Karácsony másnapján a megszokott RETRO/SLÁGER bulival vártuk a régió legjobb közönségét, ahová 23:30-ig a belépő mindössze egy szaloncukor volt. ? A bemelegítésről Petró házigazdánk gondoskodott, és az est közepén még LÁNYKÉRÉSRE is sor került, gratulálunk a leendő ifjú párnak! ? Az este sztárvendége a Retro Rádió műsorvezetője Dj Dominique + Fergeteg Party volt, aki a megszokott profizmusával és felejthetetlen slágerekkel ajándékozta meg az egybegyűlteket. ?

⚡️ Pár nappal később, szombaton már a TECHNO stílus szerelmeseinek kedveztünk, és a #bluetechno sorozatunk most is aratott! ? Az este házigazdája Tomy Montana volt, aki betekintést adott a legtrendibb külföldi tánczenék világába, a meghívott vendég pedig ezúttal SanFranciscoBeat (Official) volt, aki először szerepelt a Kék Éjszakában, és egy nagyon finom, underground szettel hálálta meg a lelkes partiarcok jelenlétét! ?

? Igazán jól sikerült bulikon vagyunk túl... kicsit szusszanunk, és holnap, az év utolsó napján méltóképpen lezárjuk az évet! ? Szilveszterkor találkozunk, a legerősebb magyar lemezlovas felhozatallal, ahol a lineup: Szecsei Apátok, Daniel Nike, DJ Christøpher, DJ FREE és Benks! ? Welcome 2020 ? ott találkozunk! ?
view on Facebook
more