BLUE BOX - iNFERNO with SZECSEi, DANiEL NiKE & DJ FReE

photo report
? Kedves Közönségünk! ? TELT HÁZZAL búcsúztunk a februártól, ami önmagában is elég komolyra sikeredett az 5 bulijával... de ezt a legjobban TI igazolhatjátok! ? Köszönjük, hogy a hétvégi sűrű programok ellenére, 7 év után is ELSŐDLEGES szórakozási lehetőségként a BLUE BOX Gyöngyös-t választottátok! ?

? Házigazdánk ezen az éjszakán DJ FREE volt, aki egyértelműen a környékbéli Hölgyek legnagyobb kedvence! ? Sármőr rezidensünk a legjobb tech-house muzsikákat pörgette az ÉV DJ-inek érkezése előtt! ?

? Szecsei Apátok, tele adrenalinnal, felpörgette a hangulatot és ÉGETTE is a kalóriákat rendesen a táncparketten! ? Majd váltottunk a techno-ra, hiszen Daniel Nike megérkezett és aratott! A legjobb recept hajnalra: lépegetések Danival! ? Nincs is ettől feszesebb és jobb kombináció! ? Reméljük mindenki maximálisan szuperül érezte magát! ?

?Márciusi programlistánk már elérhető, és elindult a "megszokott" havi nyereményjátékun is, csekkold a Facebook oldalunkon! ? Most szombaton a Hölgyeket köszöntjük majd NŐNAP alkalmából, ahol velünk lesz Jackwell, Ben Steel és a kihagyhatatlan DJ FREE... ott tali! ?
view on Facebook
more