BLUE BOX - HeLLO 2020! with NiA EVeN & DJ FReE

photo report
? Kedves Vendégeink! ?

? TELT HÁZZAL indítottuk az új évtizedet! ? Köszönjük töretlen bizalmatokat, hogy az extra erős decemberi buli-dömping után sem hagyott alább a szórakozási kedvetek! ?

? Az újév első szombat estéjét Benks házigazdánk indította, aki a legújabb slágerekkel szórakoztatta a korán érkező vendégsereget. ? Hajnal 1 óra magasságában befutott Nia Even is és maximumra fűtötte a Kék Éjszakát! ? A szuperszexi lemezlovas "házi asszonyunk" népszerűbb mint valaha, köszönhetően a LOVE ISLAND sikeres szereplésének, rengeteg rajongója megtisztelte az este folyamán, akik kedveért felcsendült jó pár classic dallam is, amire igazán jót buliztunk mindannyian! ?

? Ezután jött ám a meglepetés: a semmiből felbukkant Chris Lawyer is, aki pár szám erejéig beállt a DJ pultba, majd utána elvegyülve a közönségben, felejthetetlenül bulizott tovább barátai társaságában. ? Az "afterparty" hangulatról sztár-rezidensünk, DJ FREE gondoskodott, aki a rá jellemző profizmusával kiválóan zárta az estét, amely még sokáig tarthatott volna! ?

☝️ A dübörgés viszont folytatódik tovább: ezen a héten megmutatjuk, hogy PÉNTEKEN is van élet Gyöngyösön: először érkezik hozzánk ugyanis LMEN PRALA! ? Szombaton pedig a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereivel koccintunk Petróvan és DJ TÉGLA-val, a BB soron következő Pótszilveszterén! ?

? Húzós hétvége lesz ismét, úgyhogy pihenj rá... ott találkozunk! ?
view on Facebook
more