Blue Box Garden: Szecsei Birthday Party with Jackwell, Benks

photo report
#SZECSEISTÁK! Ezt kőkeményen megünnepeltük! :)
Isten éltessen Szecsei Apánk még egyszer, örülünk hogy mi köszönthettünk elsők között a születésnapodon, és hogy ennyire jól érezted magad! ?

Az égiek velünk voltak, és estére elűzték a viharfelhőket, igy minden készen állt arra, hogy egy igazi csapatós szülinapi bulit kerekítsünk a Garden-ben! Korán megérkeztek a JOHNNIE WALKER bájos hoszteszei, akik nyomban felkészültek a vendégeink szomjoltására, úgyhogy indulhatott is az őrület! :) Az este házigazdája BENKS volt, és kiválóan felvezette a hangulatot az ünnepelt SZECSEIT érkezéséig, aki a megszokott fellépési idő helyett DUPLA szettet tolt az ünneplő rajongóinak! Szerzőtársa, és egyben az egyik legjobb barátja JACKWELL megérkezésével még nagyobb fordulatszámra kapcsoltunk, és csúcspontjára érkezett a party, ahol regglig tartó öröm-back2back zenéléssel ünnepeltük a Fatert! :)
Emlékezetesen komoly bulinak voltunk szem és fültanui, köszönjük, hogy ismét minket választottatok! ?

Most szombaton a BLUE BEACH-en igazán nyáriasra vesszük a hangulatot! Csobbanj egyet a basszusok hullámai hátán, ahol velünk lubickol ZAREH KAN és a lépegetős zenék profi kreátora, először a BB Garden-ben: COSMONOV! Ott találkozunk! :)
view on Facebook
more