BLUE BOX Garden: Forrónacis Party! Yamina, Benks

photo report
Ilyen sem volt még: 2db TELTHÁZ - hiszen ezen az estén két helyszínen is buliztunk! :)

Kedves Vendégeink, köszönjük hogy ezen a szombaton is - a kiszámíthatatlan és megjósolhatatlan időjárási körülmények mellett is - a BLUE BOX Garden-t választottátok! ?

Országosan nem volt szerencsés a jún. 22-i hétvége a rendezvény helyszínek számára, szerencsére mi ezt ellensúlyozni tudtuk esőhelyszínünkkel, a HouseArénával: mint tudjátok, a Blue Box adottságai lehetővé teszik, hogy rossz idő esetén azonnal folytatódjon tovább a buli, ahogy ez most szombaton is történt! ? Az "átállás" zökkenőmentes volt, köszönjük a türelmeteket! ?

Amíg az este folyamán a Garden-ben buliztunk, rengeteg rövidnacis Hölgy forrósitotta a kinti hangulatot, az általuk keltett "hőséget" pedig a Kalinka jéghideg italpromócióval próbáltuk ellensúlyozni! ? Az esti sztárfellépőnk egyik legnagyobb kedvencetek, a bájos Yamina volt, akinek még volt szerencséje a Garden feelinghez... fellépése végén bentre kellett költöznünk, és a folytatásban ezután Benks házigazdánk gondoskodott a legkiválóbb zenei hangzásról! ?

Most szombaton először vendégeskedik a BLUE BOX Garden-ben a Rádió1 műsorvezetője és lemezlovasa, számtalan TV műsor aktív szereplője, #alegmagyarabbfrancia Cooky, kinek szettje előtt és után a pesti fenegyerek DJ FREE lesz a házigazdánk!
Men in Blue - Bonjour Blue Box!
view on Facebook
more