BLU LOOFT BELONG VAN 35.000 EURO UIT VOOR GOUDEN TIP

Helaas is onze club vannacht, 31 augustus 2020 om 03:01, opnieuw beschoten. Deze laffe daad raakt ons allemaal. Dit mag niet ongestraft blijven. Wij als management van Club BLU en uiteraard het hele team, werken altijd hard. Wij doen er alles aan om onze bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden.

Gezien de corona crisis heeft elke ondernemer het al zwaar genoeg. Zoveel mensen zijn afhankelijk van hun baan, zo ook bij ons. Deze mensen worden allemaal geraakt, dit kan en mag niet zo zijn.

Wij zijn op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben met betrekking tot bovengenoemd incident.

Heeft u informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Wenst u informatie te delen buiten de politie om, dan kan dat via: info@clubblu.nl of door te bellen met 071-2032021.

De verstrekte informatie zal op discrete wijze worden behandeld. Mocht uit de tip blijken dat de informatie alleen bij de dader(s) en/of direct betrokkenen bekend is en mocht dit leiden tot aanhouding en veroordeling van verdachte(n), zal club BLU over gaan tot uitkering van een beloning van €35.000. Indien door meer dan één persoon rechtens op uitkering van de beloning aanspraak zal worden gemaakt, zal aan elk van hen een deel van de beloning worden uitgekeerd, in evenredigheid met de waarde van de verstrekte informatie.
more