BEBOP Bierproefquiz #14 - Kijkje achter de schermen!

BEBOP Bierproefquiz #14 - nu nóg leuker! - zaterdag 13 maart 16.00 uur
Op zaterdag 13 maart 16.00 uur host de Bebop wederom de Bierproefquiz met onze barman Mike Jansen! De quiz is live te volgen via twitch.tv/jazzcafebebop.

Bestel het pakket hier:
https://www.groetenuitdekromstraat.nl/thuisvermaak/bierproefquiz/

Jazzcafe Bebop organiseert weer een superleuke bierproefquiz! De naam zegt het al; bier proeven staat centraal in deze quiz! Via een live stream wordt er dan door meerdere teams gestreden om de felbegeerde winst. Test met jouw team jullie kennis van bier, muziek, films en andere trivia. Doe mee aan deze gezellige middag en maak kans op één van de leuke prijzen!

De bierproefquiz is vernieuwd!

Om het quizteam weer wat nieuwe uitdagingen te geven na 13 succesvolle quizzen, hebben we wat nieuws bedacht. Verwacht een nog dynamischere en leukere quiz dan je al van ons gewend was! Zonder al te veel te verklappen zullen we op onze sociale media hier meer over vertellen, houdt die dus in de gaten!

Bierproefquiz pakket

In dit pakket zitten de benodigdheden om mee te doen aan deze bijzondere quiz. Er kan een beperkt aantal boxen worden verkocht dus, wees er snel bij want op=op! Het kopen van een Bierproefquiz box is tevens de inschrijving voor de quiz.

Je kan een enkele of een dubbele box kopen. In de enkele box zitten de 4 verschillende Quiz biertjes om te proeven, in de dubbel box zit er van elk soort quizbiertje 2 biertjes. Als je dus meer bier om te proeven wilt, raden wij de dubbel box aan.

Bezorgen
Bestellen kan tot vrijdag 12 maart 14.00 uur. We bezorgen je Bierproefquiz box dan op vrijdag 12 maart tussen 15.00 en 18.00 uur.

Afhalen
Bestellen kan tot vrijdag 12 februari 10.00 uur. Je kunt je Bierproefquiz box dan op vrijdag 12 maart afhalen tussen 15.00 en 19.00 uur.
more