Dissabte 12 Gener 2019
🔮MAGIKAL ON TOUR
PERELLÓ, al Casal del Centre d’Esports.
.
🎊 FESTA JOVE DEL PERELLÓ.🎊
.
💥MAGIKAL FESTIVAL SANT ANTONI 💥
.
✅ APERTURA DE PORTES 00:00H .
Hem preparat una festa amb un LINE-UP de luxe: .
✴✴✴✴✴
🎧LUKA CARO
Artista reconegut a nivell internacional , essent dels pocs Dj nacionals que han estat al prestigiós festival TUMORROWLAND, resident de PACHA, PRIVILEGE IBIZA i viatjant arreu del món amb recorreguts internacionals en diferents països com Mèxic , Xina , Japó , Taipei , Amsterdam o Praga per nomenar alguns. La seva força i estil fan que els nostres festivals entrin en un nivell molt mes àlgid, transformant l'escenari en un show dinàmic amb un proposta musical fresca .
✴✴✴✴✴
🎧MARÇAL VENTURA
Dj productor musical i Showman reconegut en l'àmbit nacional i internacional , creador de molts d'èxits i reconegut per la seva llarga trajectòria en una de les emissores amb més ritme del nostre país
Marçal aporta al set un dinamisme frenètic de qualitat artística inigualable i un gran ventall musical, fen recorre la nit per diferents èxits i estils musicals tots ells amb el seu segell i estil característic.
✴✴✴✴✴
🎧 JUANJO ODENA
Parlar de Juanjo Odena és parlar de l'experiència i de la cultura musical per excel·lència.
Dj referent de les mítiques discoteques PARCHIS,BYE-BYE, PACHA SALOU... Dels anys 80'S & 90'S, ens farà passar per un set recopilatori dels millors temes d'aquells anys recordant aquelles cançons mítiques que feien ballar als joves de l'època. ✴✴✴✴✴
🎧JUAN ROCA
Dj jove però amb molta experiència musical, s'incorpora al nostre equip per donar-li un aire
creatiu des de la part productora. Després de passar per diferents sales de Catalunya ha refet el seu estil musical portant-nos a la "OLD SHOOL"fen un repàs als èxits dels MILLENIALS -( pop-rock-hits-dance-electrolatino- reggaeton)
✴✴✴✴✴
.
🔊 EQUIP D'ANIMACIÓ MAGIKAL
🔊 CONFETITRON 🔊 PLUJA DE REGALS 🔊 BIGBALLONS - CASAL DEL CENTRE D'ESPORTS -
****** 43519 - EL PERELLÓ ******
more