DE HIPHAP VAN DONDERDAG 11 JANUARI; JETHRO TULL!

Zonder twijfel één van de vreemdste bands die het Verenigd Koninkrijk heeft voortgebracht. Echt, Jethro Tull is niet in een hokje te proppen. Progressieve rock? Is het te rauw voor. Folkrock dan? Nee, heeft het te veel ballen voor. Gewoon rock? Ook niet, te complex. Brits? Ja, dat wel. Wie het weet mag het zeggen.

Gewoon langs komen vanavond en luisteren vanavond lijkt ons het beste. Niet dat je dan na afloop weet in wel hokje Jethro Tull kan stoppen, maar dan heb je wel een avond super fijne muziek achter de kiezen gespeeld door een stelletje eredivisie muzikanten. Wie dan?
Komen ze: sessieleider Vedran Mircetic (De Staat) op gitaar, Bob Hogenelst (Birth of Joy) op drums, Arjen de Bree (Steamroller) op zang, Sinan Arat op fluit en zang, Stef Woestenenk (Moonyard) op gitaar en zang en Teun Brugman (The Cool Trick) op bas. Niet alleen eredivisie, ook nog eens bovenin het linker rijtje.

Tickets: https://yourticketprovider.nl/widget/combi.aspx?cid=576750&productid#/tickets/576750/

Zoals we al melden wordt het zo langzamerhand een hype om voorafgaand aan concerten een heerlijke Hiphap tot je te nemen. Die tweegangen daghap is dan ook een regelrechte aanrader. Neem die van vandaag… Vooraf een Indonesische groentesoep. Daarna dé Indonesische groenteschotel bij uitstek, Gado Gado overgoten met Mo’s befaamde satésaus. Je krijgt er Rendang (gesmoord en pittig gekruid rundvlees) bij en witte pandan rijst. Mjammie!

De Hiphap kost maar 12 euro en 50 cent.
Reserveren: 0570-745 091
more