De komende tijd willen we graag samen met jullie terug kijken naar een aantal geweldige evenementen die wij met en voor jullie hebben mogen organiseren!

We trappen af met DE man van alle tot in de puntjes georganiseerde Frenchcore, Uptempo & Terror evenementen in onze club. Ik heb het dan natuurlijk over Noisekick!

Noisekick's Terrordrang van 29 mei komt helaas voor ons nog te vroeg, maar wij hebben begrepen dat hij grootse plannen heeft voor in de toekomst wanneer wij onze deuren weer mogen openen! Houd zijn kanalen goed in de gaten voor verdere info.👀

Voor alle feestbeesten onder ons, 29 mei gaat natuurlijk door! Time Out in Gemert zal in deze periode de tijdelijke thuishaven zijn van Noisekick zijn evenementen. Aan jullie om te laten zien wat voor geweldig publiek wij altijd mogen ontvangen! Tickets: https://noisekick.nl/tickets/

Kun je er onverhoopt toch niet bij zijn? Dan kun je de komende 4,5 minuut genieten van de aftermovie van zijn voorlopig laatste evenement dat wij mee mochten organiseren!
more