Basa a dvoje bicí – Marco Frangos se zdvojenou rytmikou ve vašich domovech!

První live stream z Kotelny můžete finančně podpořit zde: https://www.donio.cz/FrReedom

Kapela 100% FrReedom vznikla spojením dvou projektů frontmana Marca Frangose. Současná sestava dvou bicích (Vojta Bořejk z Už jsme doma a Braňo Štefanča z fuzzy2102) a basy (Marco) nabízí dvojí dávku energie již tak poctivého a hutného zvuku.

Marco Frangos je angličan s řeckými kořeny, který se do České republiky přistěhoval z Londýna. V současné době žije v malé východočeské vísce nedaleko Lanškrouna, v Dolní Čermné.
Jeho hudba vychází ze silné tradice ostrovního rocku a je ovlivněna i dalšími styly jako je ska, punk či reggae a nebrání se ani lehkým motivům etno hudby. To vše je hráno na koncertech s tak poctivým a hutným zvukem, že je až téměř neuvěřitelné, že tuto kapelu tvoří nástrojově pouze basa a bicí (přestože v současné době dvoje).
Marco je rozený frontman, který má dar posluchače strhnout a jeho nasazení by se mělo stát pro mnohé zdejší kapely výraznou inspirací.

Music club Kotelna Litomyšl uvádí první ze série live streamů přímo z klubu. Chce tak publiku přenést aspoň jen částečně do domovů atmosféru koncertů v době, kdy živé vystupování interpretů a kontakt s publikem nejsou možné.
more