Andreas Voie Juliebø tar over stafettpinnen som daglig leder ved Studenthuset City Scene etter Jonas Bertelsen Apeland. Med bakgrunn fra ulike deler av kulturbransjen tar Andreas med seg et stort nettverk og variert erfaring inn i stillingen.

"- Jeg gleder meg til å ta fatt på spennende og annerledes oppgaver på Studenthuset City Scene. I disse dager skal vi ta i mot nye og gamle studenter og gi de et godt samlingsted, og videre ser jeg fram til å videreutvikle en av Nordnorges mest aktive konsertsteder, et sted jeg selv har besøkt tidligere som både artist og turnéleder".

Andreas har sin utdannelse fra Liverpool Institute for Performing Arts og Kulturledelse fra OsloMet. Han har vært en aktiv trommeslager i musikkbransjen og også virket som turnéleder for BigBang og Kristian Kristensen. I tillegg til musiker-delen har Andreas også arbeidet som prosjektleder i en privat musikkskole og som produsent ved Kulturhuset i Oslo.

"Det er viktig for oss, spesielt i denne tiden å være et samlingspunkt for studentene, samtidig som at vi har et sterkt fokus på smittevern og trygghet for alle våre gjester. Jeg håper vi kan skape en trivelig og variert kulturarena fylt med gode opplevelser, selv om vi nok må tenke litt annerledes nå".
more